C_AFARIA_02 PDF Demo

Question: 1

The Microsoft Certificate Authority server is required for use in provisioning iOS devices in for management in SAP Afaria. Determine whether this statement is true or false.

A. False

B. True

Answer: B

Question: 2

When a device is moved from one tenant to another, the policies do follow? Determinate whether this statement is true or false

A. False

B. True

Answer: A

Question: 3

When preparing to manage devices, certain conditions may need to be satisfied for a device to be able to communicate with Afaria to enroll, receive emails, or install applications.

Determine whether this statement is true or false.

A. False

B. True

Answer: B

Question: 4

Where is Installed the Relay Server?

Choose the correct answer.

A. Is Installed in an Server Farm

B. Is Installed in an Internal Network

C. Is Installed in an External Network

D. Is Installed in a Demilitarized Zone

Answer: D

Question: 5

Which of the following devices do NOT use custom defined clients. Choose the correct answers.

A. Windows Mobile

B. iOS

C. BlackBerry

D. Windows (PC)

E. Android

Answer: B, E

Question: 6

Which are Questions to Help Define an Alert?

Choose the corrects answers

A. Will the system forward a run executable file for alert?

B. Who are the handling raised alerts?

C. What events will trigger an alert?

D. Will system-defined events be used to trigger events or will events be defined?

Answer: C, D

Question: 7

Which are the Activity Summary Views of the Afaria Data?

Choose the correct answers

A. Calls

B. Location

C. Data

D. Messages

Answer: A, C, D

Question: 8

Identify which of the following is a Value is Specific to Tenant Configuration.

Choose the correct answers.

A. iOS Branding/Notification

B. Administrators

C. Certificate Authority

D. Access Control Option

Answer: A, C, D

Question: 9

Where is Installed the Relay Server?

Choose the correct answer.

A. Is Installed in an External Network

B. Installed in a Server Farm

C. Is Installed in a Demilitarized Zone

D. Is Installed in an Internal Network

Answer: C

Question: 10

Which are the Features Enabled by the Relay Server?

Choose the correct answers.

A. Secure communications for Web Traffic

B. Load balancing

C. Accepts a single, inbound connections for Afaria client devices

D. Failover protection

Answer: A, B, D

Question: 11

Which are the Supported Device Type for Enrollment?

Choose the correct answers

A. Symbian

B. Windows CE

C. Windows XP, Vista, 7

D. Windows NT

Answer: B, C

Question: 12

Which are the Key Points about Tenants?

Choose the correct answers

A. Is placed in is dependent on the enrollment policy that is used to enroll the device

Related Articles

More On Du Ad Platform